fbpx

GEASSOCIEERDEN

Samen kunnen we het verschil maken.

 

Welkom naar de Keto-Mojo-partnerpagina waar we het eenvoudig maken om de voordelen van testen te delen en om verwijzingsinkomen te verdienen. Ons programma nodigt influencers en docenten uit in de ketogene gemeenschap op alle platforms. We geven je alle tools die je nodig hebt om mede-Ketonianen te inspireren om hun ketonen en glucose te testen, zodat ze hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

VAN TOEPASSING ZIJN

Van toepassing zijn door op de onderstaande knop te klikken en het aanvraagformulier op de volgende pagina in te vullen. Als algemene richtlijn accepteren we affiliates met minimaal 5.000 geëngageerde volgers. Als je eenmaal bent goedgekeurd, krijg je een unieke affiliate-link die je kunt delen op je website, sociale media, blog, webinars, video-tutorials, educatieve cursussen - of hoe je ook kiest!

Promoten

Hoe meer je promoot, hoe meer je verdient. Profiteer van onze eenvoudige koppelingstools en opvallende banners. Uw volgers zullen de 15%-korting op Keto-Mojo-meterkits waarderen die we momenteel alleen via ons partnerprogramma aanbieden. Dat is het promoten waard!

VERDIENEN

Verdienen tot 10% op meterkits verkocht via uw aangesloten link. Zie de commissiedetails op de sollicitatiepagina door op de onderstaande knop te klikken.

Amerikaanse filialen

Meld je hier aan

Europese filialen

Meld je hier aan

cta-booklet

Niet op onze mailinglijst?
Meld u aan en ontvang 3 eenvoudige, gastronomische Keto-Mojo-dinerrecepten!

Bij Keto-Mojo geloven we in delen - het delen van belangrijk keto-gemeenschapsnieuws, wetenschap en studies, geweldige keto-recepten, producten waar we van houden en profielen van mensen die ons inspireren.

Word nu lid van onze community en ontvang 3 exclusieve recepten die niet op onze website te vinden zijn.

Show Buttons
Hide Buttons
X