fbpx

Doug Reynolds og Pam Devine er grunnleggere av Low Carb USA, en plattform for forskere, gründere og det medisinske samfunnet for å dele sin forskning rundt den lave karbohydrat- og ketogene livsstilen. Fra konferanser som alle kan delta på for å videreutdanne seg, til en organisasjon som ønsker å endre måten helsepersonell diskuterer dietter med lite karbohydrat og implementere dem trygt med sine pasienter, lager Low Carb USA bølger til det bedre, og vi for en er klar til å sykle dem!

Hvordan hørte du først om det ketogene kostholdet?

Doug - Jeg fikk en e-post i juli 2015 som promoterte eksogene ketoner, morsomt nok. Jeg var / er en ivrig distanseløper, men da jeg kom inn i de senere førtiårene, la jeg på litt vekt hvert år, knærne var virkelig såre hele tiden og jeg slet virkelig med å løpe. Jeg hadde nylig tråkket på skalaen og ble forferdet over å se at jeg var overvektig. Jeg følte meg som en snegle, men jeg trodde det var min skyld fordi jeg bare ble lat og ikke løp nok. Emnet for e-posten var 'Ketones - en alternativ kilde til drivstoff til glukose'. Jeg visste ikke engang hva en keton var, så jeg begynte å undersøke den og fant all denne informasjonen om et ketogent kosthold, og etter hvert som jeg studerte mer, forklarte det alle problemene jeg hadde og til og med noen av problemene jeg hadde tilbake da jeg var fit og løp ultra-maraton løp på 55 kilometer. Så, etter 3 ukers forskning, trakk jeg avtrekkeren og startet et ketogent kosthold. I løpet av 5 måneder mistet jeg den ekstra vekten, betennelsen i knærne ble opphevet, luftveisproblemene mine ble oppklart, og jeg spratt nå ut av sengen om morgenen og elsket å løpe igjen. En uventet 'bivirkning' var at jeg merket forbedringer i min kognitive funksjon og symptomene på den alvorlige TBI jeg led på begynnelsen av trettiårene.

pam - Som Doug forklarer, brukte han noen uker på å undersøke det ketogene kostholdet og fordelene ved å lese noen gode artikler og bøker listet nedenfor. Men da han forklarte de nye livsstilsendringene for meg, sa han: rett, vi skal til matbutikken, og her er listen. Først av alt, jeg var som å vente et øyeblikk, du har laget en liste, og du skal til matbutikken med meg? !! Lol !! men så leste jeg listen. Full fett krem, smør, kjøtt, full fett gresk yoghurt, litt greener (aldri hans favoritt! Haha) oliven og nøtter å starte, oh og bacon! Min første tarmreaksjon var: "Hvor kommer alle næringsstoffene våre fra? Vil vi ha nok vitaminer og mineraler? ” Men jeg lærte raskt næringsverdien til disse matvarene og hvordan denne livsstilen fungerer metabolsk.

Du har gjort din lidenskap og kunnskap om til en måte å hjelpe andre i form av Low Carb USA. Hvordan ble det til?

Doug - Jeg satt på middag med Pam på bursdagen min i januar 2016, og vi snakket om de fantastiske forbedringene vi begge opplevde, og om det faktum at så få mennesker vet om det. Jeg visste ikke engang hva en keton var før seks måneder før, og jeg begynte å snakke om å sette på en konferanse i San Diego for å hjelpe alle som ville lytte, men spesielt leger, at samtalen om karbohydratreduksjon var så viktig. Jeg sto opp neste morgen og begynte å skrive til potensielle foredragsholdere om ideen. Vi etablerte et nettsted og tilstedeværelse på sosiale medier, sikret foredragsholdere, sponsorer og et sted og satte den første konferansen på seks måneder.

pam - Så etter at vi hadde endret måten vi spiste i omtrent 2 eller 3 måneder, begynte vi å ønske å lære mer og mer, og dele mer og mer. Doug var på telefonen lang avstand til foreldrene sine i Sør-Afrika og fortalte moren om endringene vi hadde gjort, og hun sa: "Hei, det høres ut som The Tim Noakes Diet!" Vi kunne ikke tro ørene våre! Dougs mentor fra løpsdagene hans gjorde dette? Vi fant snart mye informasjon om bantingbevegelsen. Doug fant presentasjoner som Prof Noakes hadde gitt ned i Sør-Afrika gjennom en konferanse som han hjalp til med å sette på, og de i Australia hos Low Carb Down Under. Han fant også en plattform som prof Noakes brukte som tilbød coaching og oppskrifter. Neste ting jeg visste at han søkte om å bli trener gjennom programmet. Men de var ikke klare for internasjonale trenere ennå. Så vi fant ut at vi snakket om å lage vår egen coachingsplattform slik at vi kunne hjelpe folk å lære om det ketogene kostholdet uten de fallgruvene vi hadde gått gjennom. Vi ble inspirert av noe Prof Noakes sa: "Vi endrer hvordan verden spiser, ett måltid om gangen" og spurte oss selv hvordan vi kunne hjelpe i den innsatsen. Så innen januar 2016 tok vi kontakt med foredragsholdere, planla byggingen av en ny webside og sluttet på jobbene våre for å gjøre dette på heltid.

Fra Low Carb USA har et nytt spennende initiativ kommet med potensialet til å påvirke et stort antall mennesker. Fortell oss om Standard of Care (SoC) initiativet.

Doug - Vi er glade for å kunngjøre den siste utgivelsen av den første noensinne Kliniske retningslinjer for 'Resept på karbohydratbegrensning som en terapeutisk intervensjon'. Vi har dannet et råd med rådgivere som består av erfarne kliniske utøvere og eksperter på området for å hjelpe oss med å få dette arbeidet gjort. For tiden består rådgivende styre for denne innsatsen av prof. Tim Noakes, Dr. Gary Fettke, Dr. Stephen Phinney, Dr. Georgia Ede, Dr. Bret Scher, Dr. Robert Cywes, Dr. Eric Westman, Dr. Will Yancy, Franziska Spritzler, Dr. Laura Saslow, Dr. David Cavin og Dr. Brian Lenzkes. Dette første dokumentet er for generell intervensjon, og vi vil bygge videre på dette med tilstandsspesifikke retningslinjer. Å publisere disse retningslinjene er det første trinnet i å lage en  Velferdstandard for karbohydratbegrensning.

Det andre trinnet er etableringen av et fellesskap av klinikere som praktiserer denne tilnærmingen. Det er dette samfunnet og dets delte opplæring, erfaringer og bekymringer som med tiden vil etablere standarden for omsorg som per definisjon er “å gi helsehjelp i samsvar med standardene for praksis blant medlemmer av det samme helsevesenet med lignende opplæring og erfaring som ligger i samme eller lignende lokalsamfunn på det tidspunktet helsehjelpen blir gitt. ” Retningslinjene kan bidra til å definere SOC, men det kommer fra hva et fellesskap av klinikere faktisk "gjør" i praksis og er konsensusbasert.

pam - Vi samarbeidet med Adele Hite, PhD, RD om dette initiativet. Hun jobbet med Dr. Eric Westman i mange år og holdt på med oppgaven sin på gradskole mens hun hjalp oss med å samarbeide med helsepersonell og satt sammen vårt rådgivere.

Hvordan har andre helsepersonell reagert på SoC-initiativet?

Doug - Med stor entusiasme, men snakk er billig. Å få dem til å ta i bruk denne nye plattformen og faktisk delta og bidra vil være vårt største fjell å klatre.

Hvor ser du det ketogene / lavkarbo-dietten gå i løpet av de neste 5 årene så langt som aksept både i det medisinske samfunnet og i mainstream?

Doug - På konferansen vår i San Francisco bemerket jeg at kostholdsretningslinjene, som dikterer mainstream-visdom, er under et slikt press om ikke å endre seg, økonomisk og politisk og fra legemiddelindustrien. Vi aner ikke hvor lang tid det kommer til å ta, og vi har ikke råd til å vente på at det endres før vi begynner å se endringer i det medisinske samfunnet. Med SoC på plass, håper jeg å se store endringer i det medisinske samfunnet om 5 år.

pam - Ja dette er en bevegelse fra grunnen av, så å si, en pasientdrevet bevegelse, og en drevet av helsepersonell som tar seg tid til å lære noe nytt, noe de ikke lærte på medisinsk skole. Vi har allerede sett store fremskritt i løpet av de nesten tre årene vi har blitt fordypet i vitenskapen. Tidligere i år la ADA (American Diabetes Association) et lavkarbo-diett som medisinsk ernæringsterapi. Stort skritt, men de sender ikke det og gir beskjed om at de har gjort endringer.

For de som ønsker å starte en ketogen livsstil, hvilke tips og ressurser vil du gi dem?

Doug - Vi har en  coaching program på nettstedet vårt for å hjelpe folk i gang, og det er noen veldig gode bøker å komme i gang på vår 'Flotte bøker'side.

pam - Her er noen få ting vi skulle ønske vi visste før. Peanøtter og cashewnøtter er faktisk belgfrukter (bønner) og for høye i karbohydrater for de fleste som følger keto. Vi trodde vannmelon var en lavkarbo-frukt for første sommer, oops! 😉 Så matlister er viktige og vet hva ingrediensene er i alt du spiser. Forsikre deg om at du vet hva du skal unngå, ting som vil gi blodsukkeret og insulin. Keto-Mojo-måleren din kan hjelpe deg med å slå disse tingene ut.

Doug, som noen som var veldig aktive (maraton og ultraløper), hvordan tilpasset kroppen din seg til det ketogene kostholdet så langt som ytelse?

Doug - Jeg føler at jeg kan fortsette å løpe nå uten det konstante behovet for å fylle drivstoff med karbohydrater, så jeg ikke kollapser. Det er veldig befriende, men det er de betennelsesdempende fordelene jeg synes er de mest dyptgripende. Nivået av stivhet og muskelsmerter etter en hard innsats er så mye mindre og restitusjonstiden er uendelig raskere.

Hva er de fem beste tipsene dine for å leve en ketogen livsstil?

Doug -

1. Forsikre deg om at du spiser nok fett
  2. Forsikre deg om at du leser ernæringsetiketten for alt du putter i munnen
  3. Ta en "bro" som ikke er kalorifull, som svart kaffe eller usøtet iste for å nippe til når hodet ber deg om å spise mellom måltidene. Ta med noen nødrasjoner når du skal ut i tilfelle det ikke er noen lave karbohydrater.
  4. Ikke bukk for gruppepress eller familietrykk når du spiser ute. Omfavn livsstilen og vær stolt av de metabolske fordelene du opplever.
  5. Beklager de rundt deg som ikke opplever de samme fordelene.

pam -

1. Få nok natrium! Og kalium og magnesium.
  2. Frykt ikke fett!
  3. Spis noe lavkarbo før du drar på et sosialt møte, og / eller ta med egen mat.
  4. Se på sauser og salatdressinger, det er skjulte sukkerarter og alle kommersielle salatdressinger har uønskede bearbeidede oljer å unngå.
  5. Men mitt største råd er - ikke vent med å starte basert på læringskurven !! Endringer vil begynne å skje hvis man bare begynner å gjøre det åpenbare - ved å kutte ut sukker og stivelsesholdig mat, til og med de såkalte “sunne karbohydrater” som søtpoteter, quinoa, bønner og bananer.

Hva er den vanligste misoppfatningen om det ketogene kostholdet du møter? Og hvordan utdanner du andre til dette?

Doug - Det første som kommer opp i tankene er at å spise alt dette fettet kommer til å forårsake en enorm oppbygging av kolesterol og deretter et hjerteinfarkt. Jeg prøver å forklare at det er null vitenskap som støtter den oppfatningen, og en enorm mengde forskning som viser at det ikke er tilfelle. Jeg peker dem på kjempefine samtaler av Dr. David Diamond og Dr. Bret Scher.

pam - Vi spiser ikke bare bacon! Seriøst er det mange naysayers som ikke helt forstår en ketogen livsstil med lavkarbohydrater, og det er mye feilinformasjon. Vi legger ut mye forskning på nettstedet vårt, og vi oppfordrer folk til å lese vitenskapen, slik at de forstår fakta fra fiksjon.

For de som er interessert i å delta på en ketogen konferanse full av fantastiske gjesteforelesere i både det medisinske og vitenskapelige samfunnet, vennligst sjekk fremtidens Low Carb USA-arrangement her.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 3 enkle, Gourmet Keto-Mojo middagsoppskrifter!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i samfunnet vårt nå og få 3 eksklusive oppskrifter som ikke finnes på nettstedet vårt.

Show Buttons
Hide Buttons
X