fbpx

Da den ketogene diæt og faste er så populære diætinterventioner, giver det mening at der er utallige apps derude for at gøre dit liv lettere! Keto-Mojo besluttede at gennemgå de mest populære, der bruges i både det ketogene og intermitterende faste samfund for at gøre tingene endnu lettere for dig!

KETO APPS

myfitnesspal

MyFitnessPal har været en gratis app, der gør det nemt at spore kalorier og makroer i ganske lang tid. Appen er tilgængelig på iPhone-, Android-, Windows- og Blackberry-enheder samt adgang til de samme funktioner via deres websted.

Hovedtræk:

• Kalorisporing
  • Træningssporing
  • Stor maddatabase
  • Support via deres online community

Hvad vi elsker:

• Vi elsker at du kan tilføje opskrifter ved at scanne dine egne ingredienser, tilføje ingredienserne på egen hånd eller importere ingredienserne fra et websted.
  • Du kan gemme måltider, opskrifter og madvarer til lettere sporing!
  • Træningssporingen synkroniseres med de fleste fitness-skærme som Fitbit, Apple Watch, Garmin, Nokia, Pacer, Polar, Misfit, Accupedo, Withings og Microsoft.
  • Træningssporing synkroniseres også med en lang liste med fitness / træningsapps, såsom UA Record, MapMyRun, Polar Flow, Garmin Connect, Fitbit Tracker og mange flere (Klik her for mere).
  • Du kan spore både dit vægttab og din kropsmåling! Dette er godt for dem, der ønsker at overvåge de fremskridt, der ikke afspejles i skalaen.
  • Samfundsaspektet. Uanset om det er at dele din præstation og sejre med dine venner og familie eller få hjælp og support i de fora, der er tilgængelige for dig i både appen og på webstedet, gør MyFitnessPal det nemt at få forbindelse med andre sundhedsbevidste personer.
  • Pro-tip: Mens du ikke nødvendigvis kan dele opskrifter, gemmer mange bloggere og forfattere deres opskriftsmakroer under fødevarer, som du derefter kan søge efter.

Hvad vi ønsker, at de ville ændre:

• En af de mest citerede klager fra brugerne er, at MyFitnessPal ikke viser nettokulhydrater. Selvom dette kan være ulykkelig for nogle, er det ikke alle, der sporer netto kulhydrater, så det ikke er et stort emne i vores bøger. En nem måde at se, hvor du er så langt som netto kulhydrater går, er at gå til fanen næringsstoffer og trække din fiber fra dine kulhydrater.
  • Vi vil meget gerne se en måde at gemme og dele opskrifter med ernæringsfakta i samfundet!
  • Du er nødt til at abonnere på deres premiumtjeneste for at kunne indstille dit makrosmål til det nøjagtige gram. Mange andre apps tilbyder dette uden ekstra omkostninger for brugeren.
  • Forkerte ernæringsoplysninger om fødevarer / produkter. Denne er hård, fordi det ikke er 100% MyFitnessPal's skyld. MyFitnessPal giver brugerne mulighed for at skabe mad og indtaste deres ernæringsoplysninger. Dette er fantastisk, fordi det har hjulpet appen til at opbygge en temmelig robust database. Desværre er der mange forkerte og duplikerede lister.

Carb Manager

Carb Manager er den selvudnævnte "Verdens nemmeste og mest omfattende low-carb tracker og makrotæller". Carb Manager er en anden meget populær app til sporing af mad og træning i det ketogene samfund, idet det henvender sig til lavkolhydrater / keto-diætere. Ligesom MyFitnessPal er du i stand til at spore din mad, drikke og motion. Appen er tilgængelig på en computer, iPhone og Android-enheder.

Hovedtræk:

• Kalorisporing
  • Træningssporing
  • Netkulhydrater
  • Specielt for lavkulhydrat- og keto-dieter
  • Stor maddatabase

Hvad vi elsker:

• Cirkeldiagrammet! En af de mest genkendelige egenskaber ved Carb Manager er cirkeldiagrammet, der viser dig en fordeling af din dag i kulhydrater, protein og fedt i procent. Til højre for det er fordelingen i gram for de nøjagtige mængder.
  • Carb Manager gør netto kulhydrater! Carb Manager gør ikke kun netkulhydrater, men de opkræver ikke noget for denne funktion. Du behøver ikke holde styr på din fiber eller foretage matematik hele dagen.
  • Carb Manager har en stor database med fødevarer, skønt ikke så stor som MyFitnessPals, og du kan vælge at søge eller scanne en stregkode for at finde din mad.
  • Mens databasen er mindre, har vi bemærket betydeligt mindre forkerte poster sammenlignet med MyFitnessPal.
  • Samfundsaspektet af Carb Manager er meget mere indbydende for dem, der er på en ketogen eller lavkolhydratdiæt, da det primært er, der bruger denne app. I modsætning til MyFitnessPal, som ikke er specifik for nogen bestemt diæt / livsstil, er fora / diskussioner generelt keto / lavkulhydratspositive og meget nyttige for både nybegynder og keto veteran.
  • Du kan indstille dit makrosmål til grammet uden et premiummedlemskab.

Hvad vi ønsker, at de ville ændre:

• De opkræver betaling for integration med andre enheder, såsom dit Fitbit, Apple-ur, Garmin og så videre. For dem, der ofte sporer deres træning, kan dette være en ulempe at manuelt skulle redegøre for din træning.
  • Vi vil gerne have muligheden for at dele og gemme opskrifter med andre i samfundet.

Cronometer

Cronometer er muligvis ikke så velkendt, men det er et godt værktøj for dem, der er på den ketogene diæt! Cronometer har den mindste database over fødevarer, der kan søges igennem, men det er fra de mest nøjagtige kilder og giver flere ernæringsdata. På den ketogene diæt bør vi stræbe efter at få de fleste af vores makroer fra hele fødevarer, og alle tre apps ser ud til at have det ret godt dækket. Forskellen er i mængden af forberedte varer og specialprodukter inkluderet. Cronometer kan bruges på en computer eller på iPhone- og Android-enheder.

Hovedtræk:

• Kalorisporing
  • Træningssporing
  • Netkulhydrater
  • Lavkulhydrat / Keto-specifik
  • Stor nøjagtig database
  • Bedste ernæringsmæssige opdeling
  • Trækker sukkeralkoholer

Hvad vi elsker:

• Maddatabasen er utroligt nøjagtig. De er afhængige af fødevaredatabaser som NCCDB og USDA i forhold til at give medlemmer mulighed for at tilføje mad på egen hånd. Når man sammenligner søgninger med faktiske fødevaremærker, kommer Cronometer op nøjagtigt hver gang.
  • Cronometer beregner netto kulhydrater uden et premiumabonnement. Dette er godt for dem, der er syge af at skulle holde styr på det separat!
  • Den daglige fordeling af dine mikro- og makroernæringsstoffer samt procentdele af hver i forhold til dine mål og behov er meget let at fortolke.
  • Du kan vælge for Cronometer at tælle eller trække sukkeralkoholer til dig.
  • Synkroniseres med flere fitnessapparater og sundhedsapps gratis!

Hvad vi ønsker, at de ville ændre:

• Det ville være rart, hvis de tillader brugere at tilføje til databasen og muligvis markere dem, der ikke er verificeret med et symbol, så dette kan hjælpe med at øge databasen.
  • Som de andre apps ovenfor ønsker vi virkelig, at der var en måde at gemme både opskriften og makroerne til, og være i stand til at dele den inden for appens community.
  • Hyppig reklame for premium-medlemskab kan være irriterende, men den gode nyhed er, at det ved køb af Keto-Mojo Promo Bundle, får du 20% fra deres guldabonnement!

HASTIGE APPS

Nul

En fastende-app opkaldt efter den mængde mad, du spiser, mens du faste: Nul. Zero er en meget brugervenlig app, der hjælper dig med at spore dine hurtige og feedperioder og analysere dataene. Fås på iPhone-enheder.

Hovedtræk:

• Spor faste tider
  • Spor fodringstider
  • Synkroniserer med lokal solnedgang og solopgangstider for at synkronisere døgnrytme

Hvad vi elsker:

• Vi elsker at appen er gratis i sin helhed! Det er meget sjældent at have en app, som ikke kun er let at bruge, men som også giver dig alle de funktioner, du har brug for uden gebyr eller annoncer.
  • Appen har en "videnskabsfane", hvor peer review-forskning er tilgængelig for alle, der er interesseret.
  • Meget brugervenlig! Denne app tog os mindst mulig tid til at beherske denne liste.
  • Har forskellige faste tidsplaner at vælge imellem (cirkadisk rytme, brugerdefineret intermitterende og 5: 2)

Hvad vi ønsker, at de ville ændre:

• Det er kun tilgængeligt på iPhones. For dem, der bruger Blackberry-, Windows- eller Android-enheder, kan du ikke bruge denne app.
  • Det ville være dejligt at se et lokalsamfunds- eller vennefunktion, hvor vi kan muntre hinanden og stille spørgsmål. Men virkelig dette er bare en ønskeliste, og vi elsker, hvad appen har at tilbyde.

Livets faste

Life Fasting er en app, der kan downloades på iPhones og andre Apple-enheder til at spore dine faste. (Det er i beta-test til Android fra denne skrivning.) Med dets meget rene og brugervenlige opsætning er dette en god gebyr-app for både begyndere, der ønsker at komme ind i verdenen af faste såvel som de mere erfarne fastere.

Hovedtræk:

• Spor faste tider
  • Spor fodringstider
  • Flere faste planer
  • Fællesskab

Hvad vi elsker:

• Vi elsker communityfunktionen i denne app mest. Alle de faste apps, vi gennemgår her, er store og meget lette at bruge, men communityfunktionen adskiller Life Fasting. Du kan oprette forbindelse til dine venner, der bruger denne app. Du kan dele dine fremskridt, opmuntre andre og få feedback fra familie og venner. Dette ekstra supportniveau kan være nøglen til succes for dem, der lige er startet med ingen at henvende sig til for at få hjælp og feedback.
  • Ressourcer og videoer, der er tilgængelige i appen om faste (inklusive peer review research).
  • En måling for timers ketose opnået såvel som en opdeling af faste timer.

Hvad vi ønsker, at de ville ændre:

• Vi ønsker, at der var en måde at oprette forbindelse til alle brugere i samfundet, ikke kun venner og familie fra din kontaktliste. Dette begrænser fællesskabsfunktionen, hvis en bruger ikke har venner og familie, der også hurtigt.

Hurtig vane

Den eneste fasting-app, vi har gennemgået, findes også på Android-telefoner såvel som Apple-enheder. Dette er endnu et godt værktøj til sporing af dine hurtige og fodringstider. Selvom denne app ikke er gratis i sin helhed, er appen fantastisk til de rigtige datahoveder derude, der kan lide at analysere deres data og downloade deres oplysninger. For dem, der bruger et Apple-ur, bruger appen uret, og du er i stand til at bruge flere funktioner på appen uden at telefonen er til stede.

Hovedtræk:

• Spor faste tider
  • Spor fodringstider
  • Tilføj / stop manuelt og juster tiden
  • Spor Streaks

Hvad vi elsker:

• Vi elsker at du kan starte, stoppe og justere faste tider på ethvert tidspunkt. Derudover kan du manuelt tilføje en hurtig, hvis du havde glemt at starte timeren i appen.
  • Appen viser dig, hvor mange dage du har faste i træk eller "striber", samt en ugentlig og månedlig oversigt over dine faste.
  • Integration med Apple Watch.
  • Premium-versionen er en flad opgraderingspris.
  • Fås til både Android- og Apple-brugere.

Hvad vi ønsker, at de ville ændre:

• Der er et par funktionelle ulemper så langt som udvidede faste. Denne app sporer ikke faste mere end 48 timer.
  • Ikke alle funktioner er gratis. Og mens premium-gebyret på $2 er det værd for os, kan vi se, at andre ikke ønsker at betale for funktioner, der leveres som standard med andre faste apps.
cta-booklet

Ikke på vores mailingliste?
Tilmeld dig og få 3 lette, gourmet Keto-Mojo middagsopskrifter!

Hos Keto-Mojo tror vi på deling - deling af vigtige keto-samfundsnyheder, videnskab og undersøgelser, gode keto-opskrifter, produkter, vi elsker, og profiler af mennesker, der inspirerer os.