fbpx

Når vi vender opmærksomheden på ferien, tænker vi på familietid. Og familietid tilbringes ofte i køkkenet eller rundt om bordet. Nogle mennesker har svært ved at introducere keto til resten af familien, især med børn, så vi bringer dig Deana Karim, som ikke kun har formået at introducere keto-principper i sit hjem, hun har gjort en forretning ud af det!

Nogle af jer kender måske Deana fra hendes keto / lavkarbo / sukkerfri bageblandingsfirma Good Dee's, født efter at have omfavnet lavkolhydrater og sukkerfri efter fødslen af sit første barn. Efter et overvældende positivt svar på hendes keto-cookie-opskrift ved brunches og mode-begivenheder, gik hun videre til perfekte low-carb-cookie-blandinger, og derefter også muffins, kager, brownies og pandekageblandinger!

Som en, der tror på og praktiserer en daglig ketogen livsstil, tager hun en mere moderat tilgang med sin mand og børn, fordi selv små ændringer væk fra kulhydrater og sukker tilsættes. Som med alt hvad angår børn, er kompromis nøglen! Når vi ønsker, at de skal vælge en sundere livsstil, er det ofte bedst at tilbyde tiltalende muligheder, så de har lyst til at tage deres egne valg. Når de opdager nogle af de gode muligheder derude, såsom blomkålstokke i stedet for tatertots eller hørfrøskrakker og ost, begynder de måske bare at bede om disse alternativer på egen hånd!

Hvordan blev du introduceret til den ketogene diæt, og hvad fik dig til at ønske at gøre denne livsstilsændring?

Jeg havde min første søn i sommeren 2012, og jeg kunne bare ikke hoppe tilbage som før. Jeg plejede at kunne spore kalorier og tabe sig, men realistisk var jeg altid svingende. I februar 2013 prøvede jeg Dukan, og selvom det ikke var for mig, var jeg i stand til at finde Atkins igen, som førte mig til Keto! Forskning er fantastisk, og i august 2013 begyndte jeg den ketogene livsstil og fandt endelig min rille! Jeg indså sukker, og jeg var ikke rigtig god sammen og opdagede en helt ny verden af ingredienser.

Sporer du dine keton- eller blodglukoseniveauer? I bekræftende fald, hvor ofte og med hvilken metode?

Jeg brugte keton urinstrimlerne, indtil jeg købte en blodketonmåler, keto-mojo! Temmelig glade for at prøve det til forskningsformål med forskellige fødevarer.

Hvad er en af de største udfordringer, du har fundet ved at være på den ketogene diæt?

I begyndelsen var det alle de råd, jeg ville få imod at gå med lavt kulhydrat. Jeg fik at vide, at det ikke er realistisk, og moderering er nøglen, men i slutningen af dagen gjorde jeg det, der fungerer godt med min krop.

Hvad har været din største personlige præstation med keto?

Åh et par ting! Først blev Good Dee født fra min livsstils switch, og for det vil jeg altid være taknemmelig. Personligt har jeg så forskellige forhold til mad. Jeg har et afbalanceret syn på det, som jeg aldrig havde før, og keto hjalp virkelig med at lette det. For ikke at nævne, blev jeg introduceret til fødevarer, som jeg aldrig havde prøvet, og som nu er hæfteklammer i min pantry.

Du er ikke kun en mor, men ejeren af Good Dee's Baked Good Mixes! Det lyder som en fuld tidsplan! Hvordan håndterer du forberedelse af måltid til dig og din familie?

Fantastisk spørgsmål, da jeg ikke altid lykkes med dette. Jeg har mange af mine godbidder i fryseren, så muffins er en nem gå til (og en af mine barns personlige favoritter). Til middag tager jeg normalt et protein om morgenen, og efter at jeg har droppet min ældre søn i skole, skal jeg lave det i løbet af min 2-årige lur tid. Enhver side retter kan gå i ovnen nærmere middagstid eller i min air fryer, som jeg elsker!

Hvad er din rejse til snacks til på farten?

Ostepinde, mine portionerede blandinger (jeg elsker muffinsen lavet velsmagende!), Og selvom ikke en snack, kaffe ALTID!

Hvis du kunne tilbyde rådgivning til en forælder, der ønsker at overføre deres familie til den ketogene livsstil, hvilket råd ville du give?

Helt ærligt vil jeg bede dem om ikke at presse det på nogen. Nogle dage spiser min mand nøjagtigt, hvad jeg spiser, og andre dage vil han have ris, så jeg giver muligheder, en til min familie og en til mig. Med børnene skubber jeg ikke livsstilen på dem, men jeg lader dem prøve alt, så de bliver vant til forskellige fødevarer. Også børn ser altid, hvilket er grunden til, at min 6-årige spiser sin burger uden bolle, men alligevel elsker is, så ... balance. Jeg forsøger at begrænse deres sukker, da det smyger sig i en masse "børn" mad, så jeg enten udskifter eller bare prøver at skabe balance i deres dag. Jeg synes, det er vigtigt for dem at lære at spise på egen hånd med vejledning fra os som forældre. Hvis de vælger at gå keto-ruten, når de bliver ældre, har de værktøjer og viden lige der for dem.

Keto-Mojo er en deltager i nogle tilknyttede programmer, og nogle af nedenstående links genererer en lille provision, hvis du foretager et køb gennem et produktlink på vores site. Dette er uden omkostninger for dig, og alt indtægter går direkte til den nonprofit Ketogenic Foundation [501 (c) 3 verserende] for at hjælpe med deres mission finansieringsuddannelse og forskning i den ketogene diæt og livsstil. Keto-Mojo drager på ingen måde fordel af disse links.

cta-booklet

Ikke på vores mailingliste?
Tilmeld dig og få 3 lette, gourmet Keto-Mojo middagsopskrifter!

Hos Keto-Mojo tror vi på deling - deling af vigtige keto-samfundsnyheder, videnskab og undersøgelser, gode keto-opskrifter, produkter, vi elsker, og profiler af mennesker, der inspirerer os.