Facebook til Wordpress" data-cli-script-type="" data-cli-block="true" data-cli-block-if-ccpa-optout="false" data-cli-element-position="head">fbq('init', '1931327817124714', {}, { "agent": "wordpress-5.5.3-2.2.1" });

Når du har givet keto-livsstilen et par dage, er den nemmeste måde at se, om du er i ketose, og vide, hvilket niveau af ketose du er i, at udføre en blodprøve. Du kan se dine ketonniveauer begynde at stige fra 0,1 mmol / L til 0,2, derefter 0,4 eller højere. Du er officielt i ketose ved 0,5 mmol / l! (du kan lære alt om, hvordan du tester her og hvad dine ketonniveauer skal være her.)

Testning er den eneste sikre måde at vide, om du er i ketose eller ej (og blodprøvning er langt mere præcis end urin- eller åndedrætsprøvning), men der er også tydelige tegn på, at du er på vej. Mange mennesker, der er nye inden for keto, får symptomer på, hvad der ikke er så kendt som "keto influenza.” Disse symptomer inkluderer træthed, svimmelhed, kvalme, muskelsmerter og hovedpine. Selvom de ikke er sjove, skal du ikke bekymre dig! Mange af disse symptomer er fra elektrolytubalance, så du kan lindre dem ved at sikre dig, at du får nok magnesium, kalium og natrium. Mad såsom avokado, græskarfrø, Ultima-elektrolytpulver, knogleculjong og pickles er lækre måder at afværge symptomer på. Uanset hvad er du sandsynligvis i klarhed efter de første 3 til 5 dage efter begyndelsen af at komme ind i ketose.

Når du først er solid med ketose, er almindelige tegn på din status en metallisk smag i munden (dette er fra ketonerne), en meget mere håndterbar appetit og evnen til at gå længere mellem måltiderne uden at føle dig sulten. Endelig er et af de bedste tegn på, at du er i ketose: en massiv og vedvarende stigning i energi!

Når det er sagt, er disse “tegn” subjektive og opleves ikke af alle på ketodiet, så rol ikke, hvis du ikke får ketoinfluenzaen eller har den metalliske smag. Bare keto på!

cta-booklet

Ikke på vores mailingliste?
Tilmeld dig og få 3 lette, gourmet Keto-Mojo middagsopskrifter!

Hos Keto-Mojo tror vi på deling - deling af vigtige keto-samfundsnyheder, videnskab og undersøgelser, gode keto-opskrifter, produkter, vi elsker, og profiler af mennesker, der inspirerer os.